Netherlands
Consumentensite bezoeken
A Sonova brand

Welke telefoons zijn geschikt voor Bluetooth-hoortoestellen?

Bluetooth-hoortoestellen zijn gecertificeerd voor Bluetooth 4.2. Elk mobiel apparaat dat Bluetooth en het Hands-Free Profile (HFP) ondersteunt, zou compatibel moeten zijn.

• Voor telefoongesprekken zou elke telefoon die Bluetooth 2.1 of hoger ondersteunt moeten werken
  • Telefoons met lagere Bluetooth-versies dan 2.1 zouden kunnen werken, maar dat kunnen we niet garanderend
  • Voor het gebruik van de app Remote Plus zijn dit de minimale systeemvereisten voor smartphones:
    • iOS-versie 10.2 en Bluetooth-versie 4.2 of hoger
    • Android-versie 6.0 and Bluetooth-versie 4.2 of hoger

Check phone compatibility

General Bluetooth