Netherlands
Consumentensite bezoeken
A Sonova brand

Na het (her)starten van de Android-smartphone maken de hoortoestellen geen verbinding met de app Remote Plus.

Aanbevolen wordt om Bluetooth uit te schakelen in het instellingenscherm van de Android-smartphone (dit scherm is afhankelijk van het gebruikte model). Wacht 10 seconden en schakel Bluetooth in.

Zodra Bluetooth weer is ingeschakeld, start u de app Remote Plus. De hoortoestellen moeten nu een verbinding maken met de app.

Als dit het probleem niet oplost, verwijdert u de Bluetooth-koppeling uit de smartphone en koppelt u het hoortoestel opnieuw.

To pair your iPhone to your Unitron