Danmark
Til høreapparatsbrugere Til professionelle
A Sonova brand

Unitron nyhedsarkiv

News-Navy-Button-Cover
Feb 05, 2014
Unitron’s Moxi Kiss vinder iF Product Design Award 2014

Raffineret og intelligent design sætter Unitron’s høreapparat i rampelyset

Unitron er stolte over at kunne fortælle at høreapparatet Moxi™ Kiss har vundet en international respekteret pris, den såkaldte ”iF Product Design Award 2014”.

 

I 60 år har iF Product Design Award været internationalt anerkendt som designpris og iF brandet er blevet symbol for ekstraordinære resultater indenfor design. Moxi Kiss er udvalgt som dette års vinder ud af mere end 3200 produkter, udvalgt af en jury af eksperter og velrenommerede designere fra hele verden, som har kigget på kriterierne design, kvalitet, finish, materialevalg, innovationsgrad og lignende.

Moxi Kiss blev lanceret på markedet i marts 2013 og er første skridt i en design evolution for Unitrons høreapparater, som vil udspilles over de næste mange år. Mens produktet Moxi Kiss stadig var på tegnebrættet, arbejdede Unitron’s produkt design teams sammen med designere for at studere avancerede industrielle design trends og for at etablere en struktur som udtrykker essensen af Unitron’s brand samt funktionen og personligheden af Unitrons produktfamilier. Det industrielle design var grundlaget for udformningen af Moxi Kiss’ organiske, bløde design.

 

“Moxi Kiss er designet til at være lige så intelligent som det er smukt,” siger Ara Talaslian, Unitrons Vice Præsident i Research & Development. “Høreapparatets skal er omhyggeligt designet, inklusiv præcision af blandt andet G2 kurven som sikrer et luksuriøst look. Fordelene ved et mekanisk design sikrer Moxi Kiss’ interne funktionalitet som lever op til Unitron’s forpligtelse om høj lydkvalitet, der giver brugerne en høj lytte komfort selv i de mest støjende omgivelser.”

 

I en nylig undersøgelse gav Unitron kunder fra mange forskellige lande Moxi Kiss en høj karakter for tilfredsstillelse, specielt for komforten ved at have apparatet på øret, overordnet design og form, samt høj kvalitet på udseendet og følelsen.

 

“Vi er meget stolte af, at Moxi Kiss har fået anerkendelse med en iF produkt design pris. At blive udvalgt blandt et felt på flere tusinde er en stor ære og en klar anerkendelse af vores teams fokus på at udvikle et æstetisk tiltalende og et højt funktionelt høreapparat”, udtaler Jan Metzdorff, Præsident, Unitron. “Da vi udviklede Moxi Kiss, var vores mål at designe et høreapparat som brugere ville omtale som stilet, diskret og komfortabelt og et høreapparat som tilpassere ville være stolte over at kunne præsentere for slutbrugeren. Jeg tror, vi har nået vores mål; Moxi Kiss er smuk i sin form, har stor ydeevne, og er nu pris-vindende på den internationale scene.”

 

Om Unitron
Unitron er et globalt firma som forstår at hørebranchen er baseret på stærke, personlige relationer. Vi interesserer os for mennesker med høretab og er i tæt samarbejde med professionelle indenfor høreområdet med henblik på at udvikle avancerede målrettede løsninger, som er tilgængelige for alle. Som medlem af Sonova koncernen har Unitron en lang historie med udvikling af høreinnovationer som giver naturlig lyd med ekseptionel taleforståelse. Unitron har hovedkontor i Canada og leverer et bredt produktudvalg til kunder i mere end 60 lande.

 

Kontakt:
Line Duch Philipsen
Nordic Brand Manager
+45 28402161

line.duchphilipsen@unitron.com

unitron.com/dk

 

Hør mere
Kollaps
Jan 01, 2014
Unitron præsenterer Generation 2 på Era platformen - Moxi 2 Quantum 2

Unitron lancerer Generation 2 på Era platformen. Som en del af Generation 2 har vi udviklet to nye modeller. En ny standard BTE, Quantum² S BTE, og et nyt RIC apparat, Moxi² Dura. Moxi² Dura er det nyeste RIC- høreapparat med et lækkert design. Det indeholder både telespole og kan bruges med vores streamer uDirect2, som desuden fungerer som fjernbetjening. Det er Unitrons seneste produkter på Era™ platformen, som kombinerer funktionalitet, design og fantastisk god lydkvalitet.

 

Støv- og vandafvisende

Alle Unitrons produkter på Era platformen er vandafvisende og har en IP-rating på IP57. Men med Quantum² S BTE og Moxi² Dura er vi stolte over at kunne tilbyde apparater med IP-ratingen IP67, som dermed er vandafvisende og mere støvafvisende end hidtil. Patientens komfort kommer som altid i første række og derfor er det vigtigt at vores apparater er designet til at kunne bruges i patientens hverdag - hvad enten den foregår ude eller inde.

 

Nye teknologiniveauer og funktioner

En ny generation kræver ændringer og nye muligheder. Derfor tilbyder vi nu teknologiniveauerne E, 10, 16 og 20, som erstatter de gamle teknologiniveauer. Det betyder at kanalantallet på de forskellige niveauer er øget og at du som tilpasser, derfor får flere justeringsmuligheder i softwaren. Samtidig tilbyder vi nu SmartFocus 2, som optimerer lyden af tale i støjende omgivelser. Det er en unik mulighed for, at brugeren selv kan justere på SNR-forholdet i den pågældende situation. I vores nye software TrueFit version 2.2.3 ser man, hvordan SmartFocus 2 varierer fra lydmiljø til lydmiljø. Alle modeller og teknologiniveauer har desuden mulighed for aktivering af Tinnitusmasker.

 

Generation 2 med FLEX:TRIAL

Alle de nye produkter kan fås som en del af Unitrons FLEX:TRIAL™ program, et unikt produkt og servicekoncept som kun fås hos Unitron. Her kan tilpasseren lade høreapparatsbrugeren teste fordelene ved et høreapparat i brugerens første møde med høreklinikken. Uden nogen forpligtelser eller risici.

 

 

 

Om Unitron
Hos Unitron interesserer vi os for mennesker med høretab og er i tæt samarbejde med professionelle indenfor høreområdet med henblik på at udvikle avancerede målrettede løsninger, som er tilgængelige for alle.

 

Kontakt:
Line Duch Philipsen
Nordic Brand Manager

line.duchphilipsen@unitron.com

unitron.com/dk

 

Hør mere
Kollaps
Nov 15, 2012
Unitron introducerer Max Super Power-høreapparatet

Det eneste Super Power-høreapparat på markedet, der er designet til at gøre noget ved overforstærkning, samtidig med at taleforståelsen maksimeres


15. november 2012 – Kitchener, Canada – Unitron præsenterede i dag Max™, et nyt Super Power-høreapparat med teknologier, der er specifikt designet til at imødekomme behovet for personer med kraftig til svær høretab. Max er det eneste Super Power-høreapparat på markedet, der indeholder Power tilpasningsmanager, en funktion, der ikke tidligere er set i branchen, som gør noget ved overforstærkning, samtidig med at taleforståelsen maksimeres. Max er det næste produkt, der bliver drevet af Era™-platformen, Unitrons nyeste generation af lydprocessorplatforme.

 

Beskytter hørelsen på lang sigt via automatisk reducering af gain
Max er et høreapparat, der er designet til at give maksimal ydeevne og maksimal beskyttelse til brugeren. Det er det første og eneste høreapparat på markedet i dag, der inkluderer Power tilpasningsmanager, en innovativ funktion fra Unitron, der ikke tidligere er set i branchen, som tilbyder dine kunder den første tilpasning, de forventer. Samtidig fører den dem skånsomt og automatisk til mere sikre niveauer af forstærkning, som er fastsat af branchens standardtilpasningsformler. Med Power tilpasningsmanager får sundhedspersonale med hørelse som område et værktøj til at gøre en ende på overforstærkningscyklussen, der er almindelig blandt de kraftigt til svært hørehæmmede, og til bedre at beskytte klienternes hørelse på lang sigt.

 

“Selvom sundhedspersonale med hørelse som område kender til behovet for at reducere forstærkelsen for at maksimere de svært til meget svært hørehæmmedes taleforståelse og beskytte hørelsen på lang sigt, er klienterne typisk skeptiske, når de prøver at reducere forstærkningen manuelt,” udtaler Donald Hayes, Ph.D., audiologidirektør hos Unitron. “Power tilpasningsmanager løser denne opgave ved automatisk og umærkeligt at reducere forstærkningen og output til mere sikre niveauer, gradvist og forsætligt. Sundhedspersonale med hørelse som område vurderer det rette startpunkt for klienten og benytter derefter Unitrons TrueFit™-software til at etablere en tidslinje til reducering af forstærkning og MPO, der passer bedst til dine klienter."

 

Max sætter fokus på taleforståelse
Max' tre optimerede teknologier arbejder i harmoni for at maksimere taleforståelighed, uden det går ud over opmærksomheden. Max bygger på flere årtiers forskning og holder sig til Unitrons filosofi om at benytte sig af branchens standardtilpasningsformler. Max er tilpasset branchens NAL- og DSL-standardformler for at give den forstærkning, der maksimerer de hørehæmmede til svært hørehæmmedes taleforståelse.

 

Max indeholder også Unitrons skræddersyede funktion SmartFocus™ i Super Power-kategorien. Retningsbestemte mikrofoner, taleforbedring, støjreduktion og forstærkning arbejder sammen i synergi, så brugere af Max får den bedste taleforståelse og komfort, uden at det går ud over opmærksomheden.

 

Sidst men ikke mindst indeholder Max frekvenskomprimering, der er branchens førende funktion til kraftigt til svært hørehæmmede, som flytter lyde fra de områder, hvor hørelsen er mest begrænset og komprimerer dem til det hørbare område, så kunderne kan opleve et komplet spektrum af lyde.

 

“Vi har fået fantastisk markedsrespons på vores Era platform og Quantum™- og Moxi™-produktserier, siden de blev lanceret sidste år” udtaler Jan Metzdorff, direktør, Unitron. “Høreapparatsbranchen har taget del i vores målsætning om at levere naturlig lydkvalitet med unik taleforståelse. Med Max udvider vi denne fremgang til Super Power-kategorien og er dermed den første fabrikant, der gør noget ved det vedvarende problem med overforstærkning, samtidig med at hørelsen beskyttes på lang sigt, og der leveres taleforståelse til de kraftigt til svært hørehæmmede".

 

Om Unitron
Unitron er en global virksomhed, der forstår at høreapparatsbranchen bygger på stærke, personlige relationer. Vi arbejder tæt sammen med sundhedspersonale med hørelse som område for at forbedre livet for folk med høretab. Som medlem af Sonova Group har Unitron dokumenteret erfaring med at udvikle høreinnovationer, der giver naturlig lyd med ekstraordinær taleforståelse. Unitron har hovedsæde i Canada og distribuerer sit komplette udvalg af høreapparater til kunder i over 60 lande. For at få flere oplysninger kan du besøge os på nettet på unitron.com.

 

Kontakt:
Ann Marie Lang
Virksomhedens medierelationer
(519) 895-0100 ext. 2104

annmarie.lang@unitron.com

Hør mere
Kollaps
Jul 31, 2012
Vi gør det igen!

 

Unitron og Phonak støtter høreprojekt i Senegal

 

Den 7. juli i år tager Mette og Anita Berthelsen igen afsted for at yde audiologisk hjælp til børn og voksne i Senegal. Sidste år donerede Unitron apparater til formålet og i år har både Phonak og Unitron doneret høreapparater.

 

Projektet – Høreapparater til Senegals befolkning

 

Sidste år i august tog Anita og Mette Berthelsen, mor og datter, hørepædagog og audiologiassistent, afsted til Senegals 7. største by, Louga, uden at vide, hvad der gik dem i møde. Deres mål var at udlevere så mange høreapparater som muligt til den senegalesiske befolkning.

 

Danida hjalp de to danskere med at skaffe kontakten til de pågældende brugere via en fransk velgørenhedsorganisation og da de to danskere sidste år tog afsted, havde de sat sig for at hjælpe 100 senegalesere. De fik undersøgt 150 senegalesere og udleveret 120 høreapparater. I år er de udstyret med godt 150 høreapparater fra Unitron og Phonak og denne gang er de bedre forberedt på de udfordringer, der venter. Tilpasningerne af høreapparaterne vil finde sted på byens hospital og selv om hospitalet burde være et sted, hvor man kan være sikker på, at der er strøm, kan strømmen gå. Mette er derfor allerede nu igang med at forberede tilpasningerne i apparaterne.

”Jeg laver en standardindstilling i apparaterne herhjemmefra, så vi er sikre på, at de har en grundtilpasning, hvis strømmen pludselig går”- udtaler Mette.

 

De er spændte på at følge op på de brugere, de mødte og udleverede høreapparater til sidst. Hvordan mon det er gået? Har de brugt høreapparaterne? Og har de haft batterier nok?

 

Ligeledes er vi fra Unitrons side spændte på, hvordan reaktionerne på Unitronapparaterne, de såkaldte ”guvenørapparater”, har været i Senegal siden apparaterne blev udleveret sidste år.

 

dk-afrika-news-image

 

Vi ønsker Mette og Anita en rigtig god tur og tak for deres flotte frivillige indsats!
Har du gamle apparater liggende i skuffen, på hylden eller sengebordet?
Nu er der under en måned til at Mette og Anita tager afsted igen og trods Unitron og Phonaks bidrag, kan de altid bruge flere apparater.
Ligger du inde med nogle gamle høreapparater, kan du kontakte Mette Berthelsen på kontakt@hoereklinikken.com eller tlf.
30 59 52 42.

 

Hos Unitron interesserer vi os for mennesker med høretab og er i tæt samarbejde med professionelle indenfor høreområdet med henblik på at udvikle avancerede målrettede løsninger, som er tilgængelige for alle.

 

For yderligere information kontakt venligst:
Line Duch Philipsen – Produktspecialist, line.duchphilipsen@unitron.com
Unitron, Østre Hougvej 42-44, 5500 Middelfart, Tlf. 38 32 12 29
www.unitron.com/dk

Hør mere
Kollaps
Jan 10, 2012
Quantum, Moxi og TrueFit på den nye platform Era

En helt ny platform og nye produktfamilier giver high-fidelity lyd

 

Unitron har på verdensplan lanceret de nye produktfamilier Quantum™ og Moxi™, en ny fjernbetjening og den nye og intuitive tilpasningssoftware ,TrueFit™. Det hele er baseret på den nye platform Era™.

 

Era platformen er designet af Sonova og formålsdrevet af Unitron. Era platformen har fordoblet processorhastigheden, fordoblet hukommelsen og indeholder chipteknologi, som har evnen til mere nøjagtigt at klassificere de enkelte lyde, selv i de mest komplekse lydomgivelser, og dermed give en mere naturlig lyd.

 

Der er helt nye funktioner på Era platformen. De nye funktioner findes i både Quantum og Moxi produkterne.
Funktionerne er:

 

  • Automatiske programmer med SmartFocus™ – Unitron har videreudviklet teknologien med automatiske programmer – nu findes de automatiske programmer i vores basisapparater. Det automatiske program er desuden forbedret ved brug af SmartFocus. SmartFocus-teknologien kører i baggrunden og kombinerer adaptive funktioner for at få optimal taleforståelse eller komfort alt efter situationen. Dermed får brugeren en bedre mulighed for at nyde livets lyde.
  • Pinna Effekt – Placeringen af høreapparatets mikrofoner ændrer opfattelsen af lyden i forhold til folk med normal hørelse. Pinna Effekt retter op på placeringen af høreapparaternes mikrofoner og giver en mere naturlig retningsbestemmelse, især for højfrekvente lyde.
  • Naturlig Lydbalance – Ved at opfange kombinationen af ikke-forstærkede og forstærkede lyde i øregangen, laver Naturlig Lydbalance præcise adaptive justeringer for at levere et klart og velafbalanceret signal.
  • Automatisk Tilpasnings Manager – Høreapparatbrugere føres fra en behagelig første tilpasning til optimal taleforståelse – gradvist, blidt og automatisk. Den automatiske tilpasnings Manager øger forstærkningen over tid og er designet til at være fleksibel. Derfor har høreapparattilpassere mulighed for at individualisere funktionsindstillingerne.
  • Den bedste form for trådløshed – Era platformen tilbyder den mest avancerede bredbånds trådløshed, som giver en hurtigt og stabil trådløs forbindelse.

 

Quantum
– Hi-fi lyd som naturen havde tænkt det
Quantum, som er drevet af Era platformen, repræsenterer den nyeste generation høreapparater som gør livets lyde naturlige. Quantum når nye højder med automatisk ydeevne og taleforståelse i støj, ved at kombinere intelligente hi-fi funktioner. Quantum fås i et stort udvalg af ITE’er og mindre BTE’er i 3 teknologiniveauer; Quantum 20, 12 og 6 (Tallet referer til antal kanaler) - alle er trådløse.

 

Moxi
– Åben tilpasning med hi-fi lyd
Moxi bringer åbne tilpasninger til et nyt niveau. Moxi er også drevet af Era og er et lille, flot CRT- høreapparat (RITE), med en større ydeevne end man umiddelbart tror. En strategi for åben tilpasning med en utrolig lytteoplevelse, som kombinerer 3 teknologier – Automatik Program med SmartFocus™, Naturlig Lydbalance og Pinna Effekt. Moxi fås i 3 trådløse teknologiniveauer; Quantum 20, 12 og 6 (Tallet referer til antal kanaler) og sikrer dermed en klar, blid lyd til en mere naturlig lytteoplevelse.

 

Unitron Remote
– Ny fjernbetjening
Udover de nye høreapparater lancerer vi den nye Unitron fjernbetjening.
Det er en lille smart og diskret fjernbetjening, som giver brugeren mulighed
for at justere forkellige parametre, heriblandt volumenkontrol eller
SmartFocus og programskift. Fjernbetjeningen kan bruges til Quantum og
Moxi produkter.

 

TrueFit
– Intuitiv og fleksibel tilpasningssoftware
Unitron TrueFit tilpasningssoftware er designet i samarbejde med høreapparattilpassere med henblik på brugerens behov. Softwaren er nem at finde rundt i, er overskuelig og giver høreapparattilpassere de værktøjer, som de har brug for for at lave en succesfuld tilpasning.
“Jeg er utrolig spændt på at introducere både brugere og profesionelle til den nye lyd, bedre taleforståelse og de automatiske funktioner, som findes på den nye Era platform,” siger Mikkel Schramm, salgschef for Unitron Danmark. “Disse forbedringer er ikke kun de førende på markedet, men er også et bevis på vores engagement om at fokusere på dét, som har betydning — accept af lyden fra høreapparaterne og tilfredse brugere. Når de professionelle på klinikkerne tilpasser Unitron høreapparater, kan de være sikre på at teknologien vil leve op til brugerens behov."

 

 

 

Om Unitron

Hos Unitron interesserer vi os for mennesker med høretab og er i tæt samarbejde med professionelle indenfor høreområdet med henblik på at udvikle avancerede målrettede løsninger, som er tilgængelige for alle. Vores hovedkontor ligger i Waterloo Regionen i Canada og Unitron, som er medlem af Sonova Group, imødekommer brugenes behov via 19 internationale kontorer og via distributører i yderligere 45 lande.

 

 

 

For yderligere information kontakt venligst:

 

Mikkel Schramm – Salgschef, mikkel.schramm@unitron.com

 

Eller

 

Line Duch Philipsen - Produktspecialist, line.duchphilipsen@unitron.com

 

Unitron, Nitivej 10, 2000 Frederiksberg, Tlf. 38 32 12 29, www.unitron.com/dk

Hør mere
Kollaps
Jul 14, 2011
Klar, parat, start! Unitron løb for hørehundene ved Frederiksbergstafetten 2011

Globalt har Unitron indgået et samarbejde med organisationen ”Helping Dogs”. Sidste år donerede Unitron over dkk 200.000 til organisationen og den 17.maj var der stafetløb i Søndermarken, hvor der blev indsamlet penge til hørehunde i Danmark.

 

Hvad er en hørehund?
Hørehundene er en form for servicehund, som hjælper ejeren med at ”høre” mere. Hundene giver eksempelvis ejeren besked, hvis det ringer på døren, vandet koger eller vækkeruret ringer. I Danmark er Hørehunde endnu ikke udbredt, hvilket til dels skyldes de store omkostninger ved optræningen af hundene.

 

Unitron og det gode formål
Høreapparatfirmaet Unitron Danmark har indgået et samarbejde med Erika Larsen, der sammen med sin hund Bailey arbejder med at udbrede kendskabet til hørehunde i Danmark. Unitron inviterede derfor til stafetløb for at skaffe penge til de danske hørehunde.

 

Tirsdag den 17. maj fandt Frederiksberg‐stafetten 2011 sted i Søndermarken. Vejret inden stafetstart var noget foruroligende, men heldigvis viste vejrguderne sig fra deres gavmilde side og sikrede løberne tørvejr, da startskuddet gik kl. 18.

 

5 glade Unitronhold, med 4 personer på hver, stod klar til start og der var fra starten højt humør, hygge og løbeentusiasme. Unitron donerede 50 kr per kilometer, der blev tilbagelagt, så ialt blev der indsamlet 4000 kr til hørehundene i Danmark.

 

God sommer!
Tak til alle løberne for en aldeles fremragende indsats og god sommer til alle! Forhåbentlig kan Unitron arrangere noget lignende og dermed skaffe flere penge til det gode formål i fremtiden.

 

Kontakt gerne Erika Larsen for at høre mere om hendes arbejde med at udbrede kendskabet til hørehundene. Hun kontaktes på email: brunsege@post4.tele.dk

 

Hos Unitron interesserer vi os for mennesker med høretab og er i tæt samarbejde med professionelle indenfor høreområdet med henblik på at udvikle avancerede målrettede løsninger, som er tilgængelige for alle.

 

For yderligere information kontakt venligst:
Mikkel Schramm – Salgschef, mikkel.schramm@unitron.com

 

Eller

 

Line Duch Philipsen – Produktspecialist, line.duchphilipsen@unitron.com

Unitron, Nitivej 10, 2000 Frederiksberg, Tlf. 38 32 12 29 www.unitron.com

Hør mere
Kollaps
May 05, 2011
Unitron støtter Hørehundene i Danmark

Hvad er bedre end at hygge med kolleger, venner, dyrke helbredet, og endda støtte et godt formål?

 

Det har du nu mulighed for den tirsdag 17. maj kl 17‐21, hvor Unitron inviterer dig til stafetløb på Frederiksberg ‐ FRB C‐stafetten.

 

Stafetløbet er for hold á 4 personer og hver person løber – eller går ‐ 4 km.

 

Høreapparatfirmaet Unitron Danmark har indgået et samarbejde med Erika Larsen, der sammen med sin hund Bailey arbejder med at udbrede konceptet om hørehunde i Danmark. Vi giver 50 kroner per kilometer, der gennemføres ved stafetløbet til de danske hørehunde. Derudover dækker vi deltagerafgift samt mad og drikke.
Tilmeld dig senest d. 12 maj 2011.

 

Hørehunde i Danmark‐ Min hund hjælper mig med at høre
Erika Larsen har gennem de sidste 30 år haft forskellige hunde, som har hjulpet hende med at ”høre mere”. Efterhånden som hun har fået mere erfaring med opdragelsen af hunde, har hun selv kunnet træne dem i mange af de behov, hun har som døv.

 

Et mål har været, at hendes hund skal gøre hende mere uafhængig af tekniske hjælpemidler.

 

I dag har Erika den 5 årige schæferhund, Bailey, som hjælper hende.

 

Hvordan hjælper Bailey dig i dagligdagen?
”Herhjemme er det mere praktiske opgaver, hun klarer. For eksempel er hun opdraget til at melde, når æggeuret ringer, som jeg jo ikke kan høre. Hun er også opdraget til at melde, når kogevandet er ved at koge over på komfuret, da jeg ikke hører at låget løfter sig. Hvis jeg ikke hørte det, ville resultatet være, at strømmen slår fra, når vandet går ind under keramikpladen.

 

Hun signalerer, når der kommer bil, cykel eller andre mennesker bagfra på gaden. Jeg har så mulighed for at indstille mig på at folk kan komme bagfra. Hun støtter mig, når jeg går tur i tusmørke, da hun mærker, at jeg har dårlig balance og støtter imod. Hun giver mig tryghed om natten ved at være der. Vi har haft indbrud om natten for flere år siden og igen for 1,5 år. Det er som hørehandicappet rigtig psykisk belastende med alle de indbrud. Hos os skete det mens vi sov. Og så er hun simpelthen bare dér, når der er uvante lyde om dagen og signalerer. Dette giver også tryghed. Hendes forgænger (også en schæfer) har i øvrigt reddet vores yngste søn fra at blive kvalt. Det var på et hængende hår. Vi kunne ikke høre ham. Ellers er hun en dejlig familiehund, som giver masser af glæde og tryghed ‐ faktisk fungerer hun som brobygger til den hørende verden.”

 

Skal det være en schæferhund eller kan man bruge andre racer?
”Alt det som Bailey kan, vil andre racer også kunne påtage sig. Schæfere kræver megen motion. Det er godt, hvis man selv kan lide det. Men ældre mennesker foretrækker nok mindre krævende racer. Baileys afløser bliver måske en kongepuddel. Racen skulle være særdeles brugbar som fører‐ og socialhunde. Til yngre hørehæmmede børn kan schæfere ikke anbefales. Så er det bedre med collier, golden retrievere eller vakse små racer.”

 

Hørehunde er jo ikke organiseret i Danmark. Er det noget du har fokus på?
”Jeg ville rigtig gerne organisere noget i den retning, også fordi jeg har set mig lidt misundelig på førerhunde til blinde. De er lovgivningsmæssig forankret i Serviceloven. Det er hørehunde ikke.”

 

Hvorfor ikke?
”Nok mest fordi hørehæmmede ikke er gode til at gøre opmærksomme på behovet. Jeg kan i hvert fald fortælle en masse om, hvad en hørehund hos mig skal kunne.”

 

Men interessen er i den grad til stede. Der er stor efterspørgsel efter hendes foredrag om hørehunde. Hendes næste foredrag foregår på Døves og Hørehæmmedes Højskole Castberggaard ved Horsens efter sommerferien.

 

Globalt har Unitron indgået et samarbejde med organisationen ”Helping Dogs”. Sidste år donerede Unitron over dkk 200.000 til organisationen.

 

Løb for hørehundene tirsdag d. 17 maj

 

Tirsdag d. 17 maj kan du hjælpe hørehundene ved at løbe eller gå 4 km til FRBC‐stafetten. Tilmeld dig senest d. 12 maj til Unitron på en af følgende emailadresser:

 

line.duchphilipsen@unitron.com / mikkel.schramm@unitron.com eller på telefon: 38 32 12 39

 

Vi glæder os til at se dig!

 

Links:

 

 

Hos Unitron interesserer vi os for mennesker med høretab og er i tæt samarbejde med professionelle indenfor høreområdet med henlik på at udvikle avancerede målrettede løsninger, som er tilgængelige for alle.

 

For yderligere information kontakt venligst:

 

Mikkel Schramm – Salgschef, mikkel.schramm@unitron.com

 

Eller

 

Line Duch Philipsen – Produktspecialist, line.duchphilipsen@unitron.com
Unitron
Nitivej 10
2000 Frederiksberg
Tlf. 38 32 12 29
www.unitron.com

 

Vidste du, at Unitron i samarbejde med Apple har lavet en høretest, som du kan downloade gratis på iTunes til din iPhone eller iPod Touch? Programmet hedder uHear!

Hør mere
Kollaps
Apr 11, 2011
Nyt CROS/BiCROS giver dig nye muligheder

"Nu er jeg meget mere med, som jeg var i gamle dage. Så det har kun været en succes." Jon Scmidt.

 

Trådløst, støjfrit, individuelt og intelligent!

Unitron er stolte over at kunne præsentere Tandem™, et avanceret CROS/BiCROS høreapparat, som giver dig mulighed for større livskvalitet. Tandem er revolutionerende indenfor CROS/BiCROS teknologi. Apparaterne er trådløse og støjfri. På grund af den trådløse transmission slipper man for besværet med ledninger og samtidig reduceres baggrundsstøj uden, at det påvirker den lyd, som man gerne vil høre.

 

Tandem giver dig bedre muligheder for kommunikation med dine omgivelser og hjælper dig med at klare de udfordringer, som er forbundet med kun at høre på ét øre.

 

Der er en løsning - Brugeren i fokus

Jon Scmidt er 65 år og har brugt Tandem siden oktober 2010. Jon blev pludselig døv på højre øre og har et aldersbetinget høretab på venstre øre. Jon kunne eventuelt have fået ét høreapparat på det venstre øre, men for at få lyden med fra begge sider, blev Jon foreslået en BiCros-løsning.

 

"Jeg var på vej ud i en osteklokke-verden, hvor jeg fik noget med, men ikke alt. Det føler jeg ikke i dag. Fordi man er 65 behøver man ikke gå helt i stå." Jon Scmidt.

 

Som førstegangsbruger kræver det tilvænning at vænne sig til den nye lyd fra høreapparaterne og til at skulle huske at tage høreapparaterne af og på. For Jon er det hurtigt blevet til en del af dagligdagen: "Det generer mig overhovedet ikke. Det er fint at have dem på, det er lige så naturligt som at have mine briller på."

 

Tandem er individuel

Tandem kan fås i to teknologiniveauer - Tandem 4 og Tandem 16. Begge udgaver giver en klar, behagelig lydkvalitet og indeholder imponerende funktioner, som giver dig en bedre hørelse i forskellige lyttesituationer. Tandem indeholder en række avancerede højtudviklede funktioner som AntiShock™, Vindstøjmanager, Taleforbedring LD, MyMusic, Easy-t, Støjreduktion, et sofistikeret Feedback System og en række mikrofonstrategier, som gør, at du hører bedre på tværs af lytteomgivelserne.

 

Jon har 4 manuelle programmer i sine apparater, som er designet særligt til hans hørebehov. Blandt andet har Jon valgt at få et musikprogram – i Tandem er der med MyMusic en unik mulighed for at lave et musikprogram til brugerens præferencer, så i Jons tilfælde er det valgt at lave et program særligt til klassisk musik. For Jon har der været en markant ændring efter han har fået Tandem.

 

Tandem 16 er det første BiCROS produkt på markedet, der automatisk justerer og tilpasser sig dine lyttemiljøer. Det betyder færre manuelle programændringer og større velbehag.

 

Nyd livet fra begge sider

Ved en CROS-løsning opfanger Tandem lyde fra det dårlige øre og overfører dem til det bedre øre, hvor lydene høres. Hvis der er tale om en BiCROS – løsning, med høretab på begge ører, hjælper Tandem til at opfange lydene fra begge sider, som høres i det gode øre.

 

For Jon var hverdagen uden høreapparater præget af, at han kun fik brudstykker med fra samtalerne omkring ham og han var nødsaget til at vende sig alt efter talerens placering. Efter at have fået høreapparater er dette dog ændret. "Nu er jeg meget mere med, som jeg var i gamle dage. Så det har kun været en succes" udtaler han.

 

Tandem er nemt og behageligt. Ved at forbedre evnen til at høre lyde ved det dårlige øre, giver Tandem rig mulighed for at brugeren kan være mere deltagende – både socialt og arbejdsmæssigt i hverdagen. Jon skifter batteri fast én gang om ugen, men grundet Tandems lange batterilevetid, har han endnu ikke hørt lyden i høreapparaterne, som angiver, at det er tid til batteriskift. Hos Unitron har vi erfaret at batterilevetiden er ca. 10 dage, hvilket er helt unikt for et krævende Cros/BiCros –apparat.

 

Derudover er Tandem M det eneste CROS/ BiCROS- system med muligheden for en fjernbetjening. Jon har også en fjernbetjening (Smart Control), som gør, at man nemt og diskret kan foretage program- og volumenændringer og dermed justere lydstyrken, som kommer fra begge sider.

 

Tandem – større velbehag og frihed

Lær mere om Tandems muligheder – besøg vores hjemmeside: www.unitron.com.
Hos Unitron interesserer vi os for mennesker med høretab og er i tæt samarbejde med professionelle indenfor høreområdet med henblik på at udvikle avancerede målrettede løsninger, som er tilgængelige for alle.

 

For yderligere information kontakt venligst:

Mikkel Schramm – Salgschef – mikkel.schramm@unitron.com

 

Eller


Line Duch Philipsen – Produktspecialist – line.duchphilipsen@unitron.com

Hør mere
Kollaps
Mar 08, 2011
SMART ALERT SYSTEM - Et integreret alarmsystem fra Unitron Den smarte måde til at høre dit hjem

… uden at du behøver være i telespoleprogram!

 

Unitron er stolte over at kunne præsentere Smart Alert System, det første integrerede alarmsystem, som er en let, smart måde til at være tryg og blive alarmeret i hjemmet.

 

Se det‐ mærk det‐ hør det

Med Smart Alert System får du alarmering via 3 sanser – biplyde i høreapparaterne (eller via en sengeryster om natten), via vibration på fjernbetjeningen og et lysende ikon på fjernbetjeningen så du nemt kan se, hvilken alarm der lyder.

 

Bliv tryg i dit hjem

Dét at høre alarmer er en stor udfordring for folk med høretab og med Smart Alert System kan du trygt bevæge dig rundt i dit hjm og blive alarmeret – selv når du sover eller er ude i haven.

 

Systemet er komplet, klar til brug, let at indstille og bruge.

 

Smart Alert System Smart Alert System kan fås i to pakker:

 

  • Sikkerhedspakken består af Smart Alert‐fjernbetjening, natbordsoplader, telefondetektor, dørklokkedetektor, sengeryster og røgalarm.
  • Alarmpakken består af Smart Alert‐ fjernbetjening, natbordsoplader, telefondetektor, dørklokkedetektor og sengeryster.

 

Smart Alert Systemet er kompatibelt med Unitrons produkter; Passport, Latitude og 360+ produkter. Der kan kobles flere Bellman Visit sensorer til systemet.

 

Hos Unitron interesserer vi os for mennesker med høretab og er i tæt samarbejde med professionelle indenfor høreområdet med henlik på at udvikle avancerede målrettede løsninger, som er tilgængelige for alle.

 

Lær mere om Smart Alert systemet – besøg vores hjemmeside: www.unitron.com

 

For yderligere information kontakt venligst:

 

Mikkel Schramm – Salgschef, mikkel.schramm@unitron.com

 

Eller

 

Line Duch Philipsen – Produktspecialist, line.duchphilipsen@unitron.com

Unitron

Nitivej 10

2000 Frederiksberg

Tlf. 38 32 12 29

www.unitron.com

Hør mere
Kollaps
Feb 22, 2011
iTunes applikationen ”uHear” tester danskernes hørelse helt gratis

Den canadiske høreapparatproducent, Unitron, har designet en applikation, som kan teste folks hørelse. Med over 500.000 downloads er det en af de mest eftertragtede sundhedsapplikationer på iTunes.

 

uHear er en applikation, som kan downloades til en iPhone eller iPod Touch, og dermed kan man sidde hjemme i stuen og tjekke hørelsen. Det tager kun 6 minutter.

 

Der er i Danmark omkring 800.000 mennesker, som har en hørenedsættelse, mens kun 300.000 personer har et høreapparat. (Kilde: Videnscenter for hørehandicap). Folk er blevet mere opmærksomme på deres hørelse, og søger en diskret og gratis måde at teste hørelsen.

 

Over 500.000 personer har downloadet uHear, som dermed er uHear den mest udbredte høretest i verden. ”Vi ved, at folk, der downloader uHear typisk deler applikationen med 2 – 4 personer”, siger Mikkel Schramm, Salgschef i Unitron Danmark. ”Og dermed er der op mod 2 millioner mennesker, som har testet deres hørelse, og dermed taget første skridt til en sund hørelse.”

 

Apple har mere end 100.000 applikationer på iTunes. En meget lille gruppe af disse applikationer har over 1 million downloads, men det gennemsnitlige downloads på en applikation er 3000. ”Det er fantastisk at sammenligne disse tal. Det understreger den interesse, der er omkring hørenedsættelse,” bemærker Mikkel Schramm. ”Med uHears succes og fortsatte downloads har man på et globalt plan fået en gratis mulighed for at screene hørelsen. Unitron er meget engagerede i at sætte fokus på hørelsen og på at øge livskvaliteten for folk, der har en hørenedsættelse,” siger Mikkel Schramm.

 

Applikationen er lavet af Unitron, og er tilgængelig på engelsk, tysk og fransk. Den kan downloades gratis på http://itunes.com/apps/uhear

 

Om uHear

uHear er designet af Unitron, og med den kan man teste hørelsen via en iPhone eller en iPod Touch. Det er således en mere diskret måde at få testet hørelsen, da du kan sidde derhjemme og undersøge, om din hørelse er normal. Man kan også teste, hvor godt man hører i støj, og få svar på generelle spørgsmål om hørenedsættelse.

 

 

Om Unitron

Unitron er en af de førende udviklere af høreapparater. Hos Unitron interesserer vi os for mennesker med hørenedsættelse og er i tæt samarbejde med professionelle indenfor høreområde med henblik på at udvikle avancerede og målrettede løsninger, som er tilgængelige for alle. Se mere om Unitron på www.unitron.com/dk.

Hør mere
Kollaps

Medieforespørgsler og foredragsanmodninger

Spørg os bare, vi er altid klar til at fortælle om Unitron!

Tracy Phillips
Virksomhedens medierelationer
(519) 895-0100 ext. 2121
tracy.phillips@unitron.com

Youtube

Vi har nogle fremragende videoer der demonstrerer vores personer og teknologier

Dette website eller denne applikation anvender cookies. For at få mere at vide om vores brug af cookies bedes du venligst læse vores databeskyttelseserklæring. For generel information om cookies bedes du gå til www.allaboutcookies.org.