Netherlands
Consumentensite bezoeken Professionele site bezoeken
A Sonova brand

Nieuws van Unitron

Feb 22, 2018
Unitron lanceert 's werelds enige oplaadbare hoortoestel dat direct verbinding maakt met elke mobiele telefoon

Moxi ALL is het nieuwste product dat is ontworpen om consumenten ALLES te geven wat ze ooit hebben gewild

 

22 februari 2018 – Kitchener, Canada – Unitron heeft vandaag de release van haar nieuwste hoortoestel bekendgemaakt, de MoxiTM All. De nieuwe hooroplossing levert superieure geluidskwaliteit en is de enige op de markt die cliënten rechtstreeks verbindt met gesprekken op elke mobiele telefoon1 zonder dat ze een streamer dragen, en geeft hun tegelijkertijd het gemak van oplaadbaarheid.

Net als alle hoortoestellen die worden bestuurd door het Tempus™-platform, is de Moxi All ontworpen rond de kernfilosofie van het bedrijf: de behoeften van de consument staan voorop. De nieuwe hooroplossing levert superieure geluidskwaliteit en geavanceerde binaurale prestatiefuncties die consumenten helpen op hun best te horen bij alle gesprekken, ook die via een mobiele telefoon.

Na een nacht opladen kunnen ze door de oplaadbare batterij tot wel 16 uur in gesprek blijven, waaronder twee uur gebruik van een mobiele telefoon en vijf uur streamen via een televisie. Bovendien hoeven consumenten zich nooit zorgen te maken als ze vergeten om op te laden, omdat ze de flexibiliteit hebben om op elk moment te wisselen naar gewone batterijen.

 

 

Unitron is het eerste en enige bedrijf dat universele mobiele telefoonconnectiviteit combineert met oplaadbare technologie.

 

 

Een nieuwe manier om de meest persoonlijke oplossing te bieden
Met FLEX:TRIAL™ kunnen consumenten Moxi All-hoortoestellen mee naar huis nemen om te proberen voordat ze kopen, een aspect dat volgens 99% van de hoorspecialisten hun totale ervaring verbetert2. Consumenten kunnen hun ervaringen met de prestatie van hun hoortoestel direct delen via hun smartphone om zo hun oplossing aan te passen3. Dat bewijs, in combinatie met de informatie over luistergewoontes die wordt verzameld door hun hoortoestellen, biedt een totaalbeeld van de behoeften van de consument.
“De consumenten van nu zijn niet geïnteresseerd in een algemene oplossing voor iedereen. Ze willen weten dat het hoortoestel dat ze kiezen speciaal is afgestemd op hun individuele behoeften en voorkeuren”, aldus Lilika Beck, Vice President Global Marketing voor Unitron. “Deze eenvoudige waarheid is waarop ons FLEX™-ecosysteem is gebaseerd – een verzameling technologieën, diensten en programma's die zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat de ervaring van het kopen en gebruiken van een hoortoestel eenvoudig voelt en cliënten zelfvertrouwen geeft.”

Als de laatste aanvulling op het FLEX-ecosysteem is de Moxi All het bewijs van Unitrons aanhoudende inzet om consumenten centraal te stellen in haar missie om de meest persoonlijke ervaring op de markt te bieden als het gaat om het kiezen van een hoortoestel.

 

1. Smartphones en traditionele mobiele telefoons met een compatibel Bluetooth-handsfreeprofiel
2. Anovum (2017) Unitron Launch Monitor
3. De Remote Plus-app voor Moxi All werkt op Apple-smartphones met iOS 10.2 of nieuwer en Android-smartphones met versie 6 of nieuwer.

 

 

About Unitron

Unitron is een wereldwijd bedrijf dat begrijpt dat het succes van hoorspecialisten afhankelijk is van sterke persoonlijke relaties. We werken nauw samen met hoorspecialisten om het leven van mensen met gehoorverlies makkelijker te maken. We doen dit door middel van ons FLEX™-ecosysteem – een verzameling technologieën, diensten en programma's die zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat de ervaring van het kopen en gebruiken van een hoortoestel eenvoudig voelt en cliënten zelfvertrouwen geeft.” Unitron, onderdeel van de Sonova Group, heeft zich inmiddels bewezen met de ontwikkeling van innovatieve hoortoestellen die een natuurlijk geluid bieden met uitzonderlijk spraakverstaan. Het in Canada gevestigde Unitron distribueert zijn volledige assortiment hoortoestellen aan klanten in meer dan 60 landen. Voor meer informatie, kijk op onze website unitron.com.

 

 

Contacts:    

Laura McFadden
Director, Brand Communications

Unitron

+1 519 895 0100 ext 2097
mediarelations@unitron.com

                   

John Urbaniak
Associate Director, Media Relations US

Sonova

+1 331 204-2799     
john.urbaniak@sonova.com


Meer lezen
Samenvouwen
Oct 04, 2017
Unitron breid en verbeterd de Tempus platform lineup met de Insera IHO familie en de nieuwe Stride M R rechargeable

18 September 2017 - Kitchener, Canada. Unitron, een wereldwijde innovator van geavanceerde gehooroplossingen, kondigt vandaag een verdere uitbreiding van hun Tempus platform aan, met Insera de nieuwe in-het-oor(IHO) hoortoestel familie en Stride M R, een nieuw oplaadbaar hoortoestel . De nieuwe producten zorgen voor een uitbreiding van de Tempus Techniek voor spraak verstaan met producten op maat en meer keuze varieteit in oplaadbare mogelijkheden.

 

Gesprekken zijn erg persoonlijk geworden

Het adresseren van het feit dat geen oor gelijk is maakt de Insera IHO familie gebruik van EarMatch Deze techniek optimaliseert de werkzaamheid van de directionele microfoon door bij elk oor de individuele verschillen te compenseren. Het optimaal functioneren van de directionaliteit versterkt de geavanceerde eigenschappen in Tempus zoals SpeechPro en Spatial Awareness, om zo gebruikers fantastisch spraak verstaan te bieden in gesprekken.

 

“Unitron heeft het unieke Tempus sound processing platform ontworpen om de filosofie van realistische geluidsverwerking heen, zodat alles natuurlijk klinkt. Dit houdt in dat cliënten zich bewust zijn van de dingen op hen heen en niet alleen weten waar het geluid vandaan komt maar ook wat de emotionele ondertoon is,” legt Andre de Goeij uit, Senior Director, Product Management and Strategic Initiatives for Unitron. “Gedreven door by Tempus, levert Insera de beste directionele ervaring op in op maat gemaakte producten, dit brengt cliënten dichter bij de kern van gesprekken en geeft vertrouwen dat ze niks missen.”

 

De Insera familie is van af oktober 2017 beschikbaar op de Nederlandse private markt in maakt het mogelijk de North producten in de ZN database beschikbaar te maken.

 

Een oplaadbare AHO die altijd klaar staat

Met de lancering van Stride M R, heeft Unitron de keuze van oplaadbare producten vergroot. Daarmee wordt er ingesprongen op de groeiende behoefte voor flexibiliteit en vrijheid. Net als de gewenning van het opladen dan de mobiele telefoon bidt de Stride M R een vergelijkbare oplaad capaciteit. Dragers laden simpelweg ‘s nachts, 5 – 7 uur, en de hoortoestellen zijn klaar voor 24 uur prestatie, inclusief 90 minuten streaming of 16 uur constant streaming. Zonder gedoe of knopjes. De cliënt plaatst simpelweg de Stride M R , aanzetten en gaan. Omdat horen een constant proces is heeft Stride M R de flexibiliteit om de oplaadbare accu’s op elk gewenst moment te wisselen met traditionele zink – lucht batterijen, dit verzeker de cliënt dat ze altijd opgeladen zijn.

 

Uit marktonderzoek blijkt dat 70% een voorkeur heeft voor oplaadbare hoortoestellen1. Unitron heeft nu twee oplaadbare stijlen op basis van prijswinnend ontwerp: Stride M R, de achter-het-oor oplaadbare die altijd en overal klaar voor is en Moxi Fit R, ’s werelds kleinste oplaadbare hoortoestel op externe afmetingen in vergelijking met andere producten in z’n klasse.

 

Stride M R zal eind november 2017 beschikbaar zijn op de markt.

 

1 Rechargeable hearing aid preferences survey. https://www.hearingtracker.com/blog/rechargeable-hearing-aid-preferences/ August 2016

 

“Mensen die hoortoestellen dragen besteden bijna 2/3e van elke dag in gesprekken en zijn druk en onderweg. Ze willen actief deelnemen aan gesprekken in groepen en luide omgevingen- lastige situaties- en ze willen een hoortoestel die gemakkelijk in gebruik is en de flexibiliteit om te gaan waar en wanneer ze willen,” zegt Lilika Beck, Vice President Global Marketing van Unitron. “Met een uitgebreid portfolio van AHO, RIC, IHO toestellen met daarbij de keuze voor een oplaadbare oplossing, blijft Tempus de status quo veranderen door unieke oplossingen te leveren die relevant en actueel zijn en de belangrijkste behoeften van de zorg consument aanpakken.”

 


Over Unitron

Unitron is een wereldwijd merk dat begrijpt dat het succes van hoorspecialisten afhankelijk is van sterke persoonlijke relaties. We werken nauw samen met hoorspecialisten om de kwaliteit van leven van mensen met gehoorverlies te verbeteren. Unitron, onderdeel van de Sonova Group, heeft zich inmiddels bewezen met de ontwikkeling van innovatieve hoortoestellen die een natuurlijk geluid bieden met uitzonderlijk spraakverstaan. Het in Canada gevestigde Unitron distribueert zijn volledige assortiment hoortoestellen aan klanten in meer dan 60 landen. Voor meer informatie bezoekt u onze website op unitron.com/nl

 

Contact:

Silvia Boender

Marketing Manager Unitron Benelux

+31 886008810

Silvia.boender@unitron.com

Meer lezen
Samenvouwen
Feb 21, 2017
Unitron introduceert een nieuw platform en het kleinste oplaadbare hoortoestel ter wereld

Tempus zet gesprekken op nummer één terwijl de Moxi Fit R ultieme flexibiliteit en comfort biedt

21 februari 2017 – Kitchener, CanadaUnitron, een wereldwijde innovator op het gebied van hooroplossingen, kondigt vandaag de lancering aan van ’s werelds kleinste oplaadbare hoortoestel in zijn klasse, de Moxi Fit R, ontwikkeld op het nieuwste platform van Unitron, Tempus.

Maak kennis met de Moxi Fit R, ’s werelds kleinste oplaadbare hoortoestel in zijn klasse

De Moxi Fit R van Unitron is speciaal ontworpen voor 70% van de cliënten1, de groep die behoefte heeft aan een oplaadbaar hoortoestel. Het is het kleinste oplaadbare hoortoestel ter wereld en combineert ultieme flexibiliteit met het bekroonde ontwerp van Unitron.


Dankzij de krachtige mogelijkheden van het nieuwe Tempus-platform
is de Moxi Fit R:

  • Aangenaam in het gebruik, met meer dan 24 gebruiksuren met 90 minuten draadloos streamen na een nacht opladen;
  • FLEXibel, omdat zowel oplaadbare batterijen als normale zink-luchtbatterijen kunnen worden gebruikt wanneer er een back-up plan nodig is;
  • Eenvoudig in het gebruik, doordat het beschikt over een ringleiding en een drukknop voor uitstekende bedieningsmogelijkheden, en
  • Milieuvriendelijk, want deze oplaadbare oplossing vervangt tot maar liefst 100 normale batterijen

  

Unitron_TempusFamily_Version1_LG_RGB_FIN_HR2

   

"De zorgconsumenten van vandaag willen een hoortoestel dat net zo flexibel en aangenaam te gebruiken is als hun smartphone of welk ander persoonlijke apparaat dan ook. Maar tegelijkertijd willen ze geen enkele concessie doen aan comfort en vormgeving," zegt André de Goeij, Director of Product Management en Product Marketing, Unitron. "Moxi Fit R geeft alle bestaande compromissen tussen snelle oplaadmogelijkheden en een compact formaat het nakijken. Deze oplossing biedt cliënten de ultieme flexibiliteit verpakt in het kleinste oplaadbare hoortoestel ter wereld."

Het Tempus-platform is het beste voor een goed gesprek
Mensen die hoortoestellen dragen besteden bijna 2/3 van hun dag aan het volgen van gesprekken2, en ze ervaren de grootste hinder wanneer ze een gesprek voeren in groepen en met geluid op de achtergrond3. Tempus brengt nieuwe technologieën op de markt waarmee de cliënt actief kan deelnemen aan elk type gesprek, zelfs bij zeer veel achtergrondgeluid. De intelligente SoundCore-technologie van Tempus maakt dit mogelijk door via een combinatie van vier functies de luisteromgeving te analyseren en onopvallend aanpassingen te doen. Tempus is 50% nauwkeuriger en 36% sneller in het herkennen en lokaliseren van spraak dan het vorige Unitron-platform en biedt het meest realistische en natuurlijke geluid van dit moment.

"Traditionele hoortoestellen kunnen niet bepalen waar de spraak vandaan komt en helpen de cliënt dus niet bij het lokaliseren van spraak tijdens gesprekken," legt Ara Talaslian uit, Vice President van R&D bij Unitron. "Ons Tempus-platform betekent een enorme sprong voorwaarts voor wat betreft nauwkeurigheid. Bovendien kunnen we dankzij dit platform tegelijkertijd de luisteromgeving van de cliënt in kaart brengen én exact bepalen uit welke richting de spraak komt. Deze twee mogelijkheden zorgen ervoor dat het vermogen van de cliënt om de bron van het geluid te herkennen en te lokaliseren naar een hoger niveau wordt getild. Dit leidt tot een betere geluidskwaliteit en een meer realistische, natuurlijke en comfortabele geluidservaring. De combinatie van de mogelijkheden door geavanceerde geluidsbewerkingen van Tempus en de kleine oplaadbare Moxi Fit R vormen samen de meest geavanceerde hooroplossing die Unitron ooit heeft geïntroduceerd."

Een geïntegreerd overzicht van de luisteromgeving van de cliënt
Unitron blijft innovaties introduceren die verder gaan dan het product om de totale cliëntervaring te verbeteren. Vandaag brengt het bedrijf een nieuwe functie voor cliëntstatistieken op de markt, die in één geïntegreerd overzicht de luistergewoonten van de cliënt in beeld brengt. De zorgconsumenten van vandaag zijn beter geïnformeerd, willen meer zeggenschap over de zorgverlening en verwachten een betere ervaring. De baanbrekende combinatie van Cliënt Beoordelingen, Log it All en datalogging van Unitron biedt hoorspecialisten een geïntegreerd overzicht. Hiermee zijn ze perfect toegerust om in gesprek te gaan met hun zelfbewuste cliënten en om een persoonlijkere oplossing te bieden die de resultaten voor cliënten verbetert.

 

1 Rechargeable hearing aid preferences survey. Heaingtracker.com. August 2016
2 Global Listening Environment Study. D. Hayes, Unitron 2016
3 MarkeTrak 9:A New Baseline “Estimating Hearing Loss and Adoption Rates and Exploring Key Aspects of the Patient Journey” Final Report March 2015.


 

MoxifitR_Dynamic_Black_400px

  

Over Unitron
Unitron is een wereldwijd merk dat begrijpt dat het succes van hoorspecialisten afhankelijk is van sterke persoonlijke relaties. We werken nauw samen met hoorspecialisten om de kwaliteit van leven van mensen met gehoorverlies te verbeteren. Unitron, onderdeel van de Sonova Group, heeft zich inmiddels bewezen met de ontwikkeling van innovatieve hoortoestellen die een natuurlijk geluid bieden met uitzonderlijk spraakverstaan. Het in Canada gevestigde Unitron distribueert zijn volledige assortiment hoortoestellen aan klanten in meer dan 60 landen. Voor meer informatie bezoekt u onze website op unitron.com/nl.

Contact:

Tracy Phillips

Unitron Media Relations

+1 519 895 0100 ext 2121

tracy.phillips@unitron.com

Ellyn Winters-Robinson
Ignition Communications
(519) 574-2196
ellyn@ignition.ca

Meer lezen
Samenvouwen
Aug 30, 2016
Unitron kondigt het kleinste draadloze RIC-hoortoestel ter wereld aan

Het piepkleine formaat van Moxi Now biedt een compromisloze combinatie van uiterlijk, comfort en prestaties

 

30 augustus 2016 – Kitchener, Canada – Als bewijs dat klein zowel mooi als krachtig kan zijn, kondigt Unitron vandaag de marktintroductie van Moxi™ Now aan, 's werelds kleinste draadloze RIC-hoortoestel1. Moxi Now is het nieuwste model van Unitrons ontwerpgerichte serie RIC-hoortoestellen, waaronder de winnaars van de RedDot-productontwerpprijs, Moxi Kiss en Moxi Fit.

Het kleinste draadloze RIC-hoortoestel ter wereld wordt onderdeel van de meest ontwerpgerichte serie op de markt
Moxi Now is slechts 20,2 mm hoog en 6,5 mm breed. Moxi Now is bijzonder comfortabel en mooi, met intuïtieve functies in het kleinste draadloze RIC-hoortoestel ter wereld, 39% kleiner dan Unitrons op één na kleinste RIC-hoortoestel en 14% kleiner dan het kleinste concurrerende model. Moxi Now is ontworpen met als uitgangspunt Unitrons ontwerpfilosofie, waarbij de behoeften van de cliënt centraal staan. Moxi Now biedt de zo gewilde onopvallendheid in een volledig automatisch, hoogwaardig draadloos hoortoestel dat gebruikers kunnen instellen en 'vergeten' en de hele dag comfortabel kunnen dragen.

 

“Via onze ontwerpfilosofie blijven we ons inspannen om de beste en meest complete ervaring te creëren, terwijl de we de technologie inzichtelijk maken voor de gebruiker,” aldus Unitrons ontwerpmanager Corey Banham. “Dankzij de ontwerptaal en de organische vormgeving van Moxi Now hebben cliënten een hoortoestel dat uiterst onopvallend en comfortabel is, om gebruiksbarrières weg te halen en de acceptatie van cliënten te verbeteren.”

 

Boordevol prestaties
Het is het kleinste hoortoestel ter wereld in zijn klasse, en Moxi Now doet geen concessies wat betreft prestaties. Het is gebaseerd op het North-geluidverwerkingsplatform en combineert de kracht van drie baanbrekende functies, SoundNav, Sound Conductor en SpeechZone™ 2, zodat uw cliënten zonder problemen aan elk gesprek kunnen deelnemen en genieten van een natuurlijke en comfortabele luisterervaring.

 

Ervaringen van cliënten verbeteren met Unitrons unieke cliëntstatistieken

Moxi Now maakt ook gebruik van Unitrons unieke cliëntstatistieken om adviezen en de betrokkenheid van de cliënt te verbeteren. Log It All registreert gegevens van de dagelijkse luistergewoonten van een cliënt, terwijl Patient Ratings belangrijke gegevens onthult over wat cliënten op een bepaald moment van de prestaties van hun hoortoestel vonden. Deze krachtige combinatie van objectieve gegevens en subjectieve meningen biedt hoorspecialisten een compleet en accuraat beeld van de luisterervaring van een cliënt, waarmee ze hun op gegevens gebaseerde technologieaanbevelingen en de zorgkwaliteit kunnen verbeteren.


“Moxi Now is het kleinste hoortoestel dat er is, maar er zitten grote ambities achter,” aldus Bruce Brown, Vice President Global Marketing voor Unitron. “Het product is geïnspireerd door nieuwe verwachtingen van de consument met betrekking tot uiterlijk, comfort en prestaties. Dankzij de cliëntstatistieken biedt het hoorspecialisten een tastbare manier om de resultaten voor cliënten te verbeteren.”

 

1 Moxi Now is het kleinste draadloze RIC-hoortoestel ter wereld, qua afmetingen van de behuizing in vergelijking met andere producten in zijn klasse.

 


Over Unitron
Unitron is een wereldwijd bedrijf dat begrijpt dat het succes van hoorspecialisten afhankelijk is van sterke persoonlijke relaties. We werken nauw samen met hoorspecialisten om de kwaliteit van leven van mensen met gehoorverlies te verbeteren. Unitron, onderdeel van de Sonova Group, heeft zich inmiddels bewezen met de ontwikkeling van innovatieve hoortoestellen die een natuurlijk geluid bieden met uitzonderlijk spraakverstaan. Het in Canada gevestigde Unitron distribueert zijn volledige assortiment hoortoestellen aan klanten in meer dan 60 landen. Voor meer informatie bezoekt u onze website op unitron.com/nl.

   

Contact:

Tracy Phillips

Corporate Media Relations, Unitron

+1 519 895 0100 ext 2121

tracy.phillips@unitron.com

Ellyn Winters-Robinson
Ignition Communications
(519) 574-2196
ellyn@ignition.ca

Meer lezen
Samenvouwen
Apr 12, 2016
Unitron verdient voor het bedrijf de derde opeenvolgende Red Dot Design Award

Stride P wereldwijd erkend vanwege vormgeving, comfort en intuïtieve bediening

 

12 april 2016 – Kitchener, CanadaUnitron, een wereldwijde innovator op het gebied van geavanceerde gehooroplossingen, heeft vandaag aangekondigd dat Stride P, de meest recente toevoeging aan de cliënt-centraal design-lijn van hoortoestellen, is erkend met de prestigieuze Red Dot Award: Product Design 2016. Deze prijs is de derde opeenvolgende Red Dot Award voor Unitron, en de eerste voor de Stride-productlijn.

De internationale Red Dot-jury, samengesteld uit onafhankelijke designexperts, voorlichters en gespecialiseerde journalisten, komt jaarlijks bijeen om de beste producten van het jaar te beoordelen. Dit jaar zijn er meer dan 5200 producten voor deze beoordeling ingezonden door fabrikanten en productdesigners uit 57 verschillende landen. De producten zijn beoordeeld op functionaliteit, mate van innovatie, formele kwaliteit en ecologische compatibiliteit. Daarnaast moeten de prijswinnende producten aantonen dat design een integraal onderdeel vormt van de innovatieve productoplossing.

De nieuwste winnaar van de Red Dot Award is Stride P, de meest recente toevoeging aan de hoortoestellenlijn van Unitron. Het organisch gevormde AHO-toestel (achter-het-oor) Stride P is ontwikkeld voor cliënten met ernstiger gehoorverlies. Dit ontwerp combineert de meest vloeiende vormgeving, het hoogste comfort en de beste intuïtieve bediening. Voor ernstiger gehoorverlies is een groter hoortoestel nodig, die plaats kan bieden aan een krachtiger batterij. Stride P biedt een stijlvolle en gracieuze oplossing voor deze ontwerpuitdaging, met een vloeiende vorm die discreet en comfortabel achter het oor valt. De G2-curvaturen geven het hoortoestel een soepel, glad oppervlak, terwijl het donkere accent aan de binnenkant speciaal is ontworpen om het toestel in de hand kleiner te laten lijken. De bediening heeft een intuïtief karakter met specifieke aanraakfuncties en volumeknoppen, wat voor een eenvoudige bediening zorgt, zelfs voor diegenen die wat minder handig zijn. De batterijklep zorgt ervoor dat de batterijen altijd op de juiste wijze worden geplaatst. De speciale aandacht die is besteed aan het fysieke en psychologische comfort -- hoe Stride P voelt en hoe de dragers zich voelen -- en de intuïtieve functionaliteit verbetert de acceptatie van de cliënt.

"Stride P is een uiting van een gegroeide volwassenheid van een op cliënt georiënteerde ontwerpfilosofie, die initieel is gelanceerd met de prijswinnende Moxi-productlijn, en breidt onze unieke ontwerpgedachte uit tot aan de AHO-categorie", zegt André de Goeij, Director of Product Management en Product Marketing, Unitron. "Terwijl Stride een grotere vorm heeft, wekt het vloeiende design en het gladde uiterlijk met succes de indruk van een veel kleiner hoortoestel in de hand."


Over Unitron
Unitron is een wereldwijd bedrijf dat begrijpt dat het succes van hoorspecialisten afhankelijk is van sterke persoonlijke relaties. We werken nauw samen met hoorspecialisten om de kwaliteit van leven van mensen met gehoorverlies te verbeteren. Unitron, onderdeel van de Sonova Group, heeft zich inmiddels bewezen met de ontwikkeling van innovatieve hoortoestellen die een natuurlijk geluid bieden met uitzonderlijk spraakverstaan. Het in Canada gevestigde Unitron distribueert zijn volledige assortiment hoortoestellen aan klanten in meer dan 60 landen. Voor meer informatie bezoekt u onze website op unitron.com/nl.

   

Contact:

Silvia Boender

Unitron Marketing

+31 (0)88 600 88 10

silvia.boender@unitron.com

Meer lezen
Samenvouwen

Vragen vanuit de media en aanvragen voor lezingen

Laat het ons weten want we zijn altijd bereid om meer over Unitron te delen!

Laura McFadden
Director Unitron Media Relations
(519) 895-0100 ext. 2097
mediarelations@unitron.com

Youtube

We hebben enkele geweldige video's die onze mensen en technologieën aan u voorstellen

Deze website of applicatie maakt gebruik van cookies. Raadpleeg voor meer informatie over ons gebruik van cookies onze Privacy Verklaring. Ga voor algemene informatie over cookies naar https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/internet-telefoon-tv-en-post/cookies