logo

Denkt u eraan om een hoortoestel te kopen via internet?

Lees eerst het onderstaande


Als u de verleiding voelt om via internet een hoortoestel te kopen, raden wij u dit sterk af. Uw gehoor is veel te belangrijk om het aan een online verkoper toe te vertrouwen die geen garantie van professionele expertise, opleiding of ondersteuning na de aankoop biedt.

 

We geloven dat u en uw gehoor de beste zorg verdienen. Hoortoestellen zijn ingewikkelde digitale technologieƫn die alleen door gekwalificeerde, goed opgeleide hoorspecialisten dienen te worden aangepast. Daarom kiezen we ervoor om samen te werken met een wereldwijd netwerk van gekwalificeerde hoorspecialisten en distributeurs en onze hoortoestellen exclusief via hen te verkopen.

 

We geloven ook dat hoorspecialisten voor u een cruciale rol spelen bij het realiseren van de best mogelijke resultaten. Elk van onze erkende en getrainde hoorspecialisten biedt essentiƫle en gespecialiseerde expertise voor het aanpassen en begeleiden. Uiteindelijk zorgt dit voor een betere test- en aanpaservaring, een betere afstemming van u en uw hoortoestellen op elkaar, en een betere ondersteuning van werkelijk fantastische mensen die u kunnen helpen het beste uit uw investering te halen.

 

We raden sterk af om hoortoestellen via internet, uit catalogi, via postorder of op een andere indirecte wijze te kopen zonder dat er een hoorspecialist bij betrokken is en er een persoonlijk consult plaatsvindt. We doen altijd onze uiterste best om Unitron-hoortoestellen via geautoriseerde en getrainde hoorspecialisten aan klanten te leveren. Alle andere verkopers zijn hiervoor niet gekwalificeerd of geautoriseerd door Unitron.

 

Uw gehoor is belangrijk, vertrouw het toe aan echte mensen, die goed opgeleid zijn.