Netherlands
Consumentensite bezoeken
A Sonova brand

Verrijk de luisterervaring

We zijn ervan overtuigd dat accessoires de hoorervaring nog beter moeten maken. Dus ontwerpen we accessoires die echte luisterproblemen oplossen. We zorgen ervoor dat ze eenvoudig zijn in gebruik. En we bieden cliënten met deze accessoires het natuurlijke geluid waar ze van houden, zodat luisteren altijd plezierig is.

Wilt u meer ontdekken over onze accessoires?

De TV Connector

Verbind uw hoortoestellen
eenvoudig met uw televisie,
zonder streamer

De TV Connector schakelt Moxi All-hoortoestellen automatisch over naar het gewenste programma en verlost cliënten van het dragen van een streamer. Cliënten genieten meteen van stereogeluid van hoge kwaliteit, draadloos via hun hoortoestellen, op een voor iedereen aangenaam volume. De accessoire werkt ook met laptops, tablets en stereo's.

 

   

UNIT2754_Unitron_TVConnector_Angle1_LG_RGB_FIN_HR
RemotePlus_289x590

 

   

De app Remote Plus

Geef hen een stem

Cliënten die de nieuwe Moxi All-hoortoestellen dragen, kunnen de app Remote Plus* gebruiken om meteen hun indrukken te delen. Met de app kunnen ze bovendien van programma wisselen, het volume aanpassen en de balans van hun hoortoestellen afstemmen, en dat allemaal met hun smartphone.

    

*De app Remote Plus voor de Moxi All werkt op Apple-smartphones met iOS 10.2 of hoger en Android-smartphones met versie 6 of hoger

uControl_2.0

uControl 2.0-App

Verrijk de hoorervaring

Cliënten kunnen hun smartphone gebruiken om hoortoestellen aan te passen en à la minute feedback te geven over de prestaties.

Rechargeable kit

Transformeer een Moxi All, Moxi Fit of Stride M in een handomdraai in de kleinste oplaadbare oplossing ter wereld.

Gebruik deze praktische kit om een Moxi All, Moxi Fit of Stride M in een handomdraai om te toveren in het kleinste oplaadbare hoortoestel ter wereld. Cliënten kunnen ook op ieder moment zink-luchtbatterijen plaatsen, voor ononderbroken luistergenot.

Unitron_MoxiFitR_Charging_Charger_34Left_LG_RGB_FIN_LR2

Remote control 2

De luisterervaring aanpassen

Ideaal voor cliënten die meer controle willen over hun luisterervaring. Via afstandsbediening 2 kunnen ze discreet en eenvoudig het volume aanpassen en tussen programma's schakelen.

RemoteControl2_LG_low

IIC (micro CIC) remote

Schakel over

Met deze piepkleine afstandsbediening kunnen cliënten het volume aanpassen of schakelen tussen programma’s.

micro-cic-remote-300x300
uStream_LG_low

uStream

Discreet blijven

Cliënten ervaren stereogeluid via eenvoudige en meer discrete connectiviteit met draadloze apparaten, zoals mobiele telefoons, tv's en Bluetooth MP3-spelers.

uDirect3_LG_low

uDirect 3

Genieten van streamen

Dit fraai vormgegeven, handsfree accessoire laat cliënten genieten van directe verbindingen met communicatie- en entertainmentapparaten, zoals mobiele telefoons, tv's, FM-ontvangers en MP3-spelers, met stereogeluid en een lange levensduur van de batterij.

uMic-300x300

uMic

Hoor het vanaf de bron.

Met dit persoonlijke, draadloze microfoonsysteem kunnen klanten hun gesprekspartners makkelijker verstaan, zelfs in complexe luisteromgevingen. Bevestig de uMic met behulp van de geïntegreerde clip of hang hem om de nek met het halskoord en verzend audiosignalen draadloos via uDirect 2 rechtstreeks naar beide hoortoestellen.

uTV 3

Geniet van entertainment

uTV3 brengt het geluid van de televisie rechtstreeks naar beide hoortoestellen, wat zorgt voor een prettigere luisterervaring voor cliënten die willen genieten van televisie-uitzendingen.

uTV3_with-insert_LG_low

iCube II

Een accessoire voor hoorspecialisten

Met iCube II kunt u hoortoestellen sneller en eenvoudiger draadloos aanpassen, waardoor cliënten sneller weer op pad kunnen.

iCube-II_LG_low