Netherlands
Consumentensite bezoeken
A Sonova brand

Kies nu voor een
bijzondere ervaring

 

Consumenten verwachten een antwoord op maat voor hun hoorwensen. Ons FLEX™-ecosysteem is ontworpen om hun de slimste oplossing in de branche te bieden. We vertrouwen erop dat ze zich hierdoor meer betrokken voelen en meer controle ervaren.

   

Met FLEX:TRIAL™ kunnen cliënten de nieuwste technologie beoordelen op plekken waar ze iedere dag tijd doorbrengen. U kunt deze demonstratie hoortoestellen steeds opnieuw op verschillende technologieniveaus programmeren.

WhiteLine_MoxiAll_450px

Log It All slaat informatie over luistergewoontes op. U kunt deze informatie gebruiken in het consult met de cliënt, bijvoorbeeld om hem of haar te adviseren over technologieniveaus.

WhiteLine_MoxiAll_450px

Met Cliënt Beoordelingen in de smartphone-app kunnen ze ervaringen met hun hoortoestel direct delen. Vervolgens kunt u alles bekijken in de Unitron TrueFit-software.

WhiteLine_MoxiAll_450px

Met FLEX:UPGRADE™ kunt u aan de veranderende wensen van cliënten voldoen door de hoortoestellen op elk gewenst moment naar een hoger technologieniveau te upgraden.

 

   

FlexExperienceDiagram_452x408

   

Wilt u uw cliënten die o zo gewenste
gemakkelijke, inclusieve beleving bieden?
+31 88 600 88 10

 

Geef uw cliënten wat ze het liefst willen

 

87%

van de cliënten
vindt een
proefperiode
nuttig.*

85%

van de cliënten zegt dat een upgradefunctie hun aankoopbeslissing zou vergemakkelijken.*

99%

beweert dat FLEX:TRIAL de luisterervaring verbetert.*

   

FlexCheckLogo_329x146

   

   

*Bron: Anovum (2017) Unitron Launch Monitor

nanettefitting

Nanette’s verhaal: FLEX:TRIAL maakte het verschil

Zoals zoveel van uw cliënten heeft Nanette, een gepensioneerde piloot, lang gewacht met het zoeken naar hulp voor haar gehoorverlies. De mogelijkheid van “proberen voor aanschaf” maakte het verschil.

Wilt u uw cliënten gelukkiger maken met een luisterervaring op maat? Laat ons u uitleggen hoe gemakkelijk het is om FLEX te gebruiken in uw winkel.
+31 88 600 88 10