Netherlands
Consumentensite bezoeken
A Sonova brand
Brackets_904x350

    

Wat maakt een gesprek
tot een goed gesprek?

Insera_Square_400px_black

Het is wat binnenin zit dat telt.

Onze Insera IHO-familie zorgt ervoor dat de cliënten volledig betrokken kunnen zijn bij de gesprekken die ze niet willen missen. Insera levert de beste directionele prestaties in producten op maat zodat spraak makkelijker te verstaan is en alle geluiden natuurlijk en waarheidsgetrouw overkomen.

Unitron_Insera_ITE_Family_1200x499

Niets is beter op
maat dan EarMatch

    

EarMatchLogo_169x115

Kenmerken

EarMatch analyseert meerdere anatomische parameters met behulp van een 3D-model dat wordt gemaakt van de afdruk van het oor van de cliënt.

Herkennen

Ons herkenningsalgoritme identificeert oren door hun unieke eigenschappen te analyseren en doorzoekt onze vergelijkende database om een match te selecteren.

Op maat maken

Ons modelleringsproces past de kalibratie van de bundelvormer op maat aan om een directionele respons te creëren die optimaal is voor het oor van de persoon.

De beste gesprekken. Ooit.

 

SoundCore bestaat uit vier intelligente functies die samenwerken om de luisteromgeving van de cliënt te begrijpen. Deze functies passen de instellingen ongemerkt aan, wat de cliënt helpt om actief aan elk gesprek deel te nemen, onafhankelijk van de hoeveelheid achtergrondgeluid.

Bied hen meer mogelijkheden

Het toevoegen van accessoires aan de hoortoestellen van uw cliënten zorgt voor een nog betere luisterervaring.

Uw klanten kunnen met een gerust hart overal naartoe

We vinden dat een garantie een garantie is, waar u ook bent

We hebben internationale kantoren en partners in 65 landen over de hele wereld, dus onze hoortoestellen kunnen zorgeloos reizen.