Netherlands
Consumentensite bezoeken
A Sonova brand

In gesprek dankzij apps.

Onze apps zijn ontworpen om u en uw cliënten
te begeleiden tijdens elke stap van het luistertraject.

RemotePlus_289x590

   

De app Remote Plus

Cliënten die de Moxi All dragen, kunnen de app Remote Plus* gebruiken om meteen hun indrukken te delen en meldingen naar u te versturen, zodat u precies weet of ze nog tevreden zijn of niet. Met de app krijgen ze bovendien meer controle: ze kunnen van programma wisselen, het volume aanpassen en de balans van hun hoortoestellen afstemmen, en dat allemaal met hun smartphone.

uControl_2.0

   

uControl

Met onze uControl-app kunnen cliënten hun hoortoestellen aanpassen en à la minute feedback geven over de prestaties. Ze krijgen het gevoel controle te hebben over hun gehoorervaring. Tegelijkertijd verschaft de app u een duidelijk beeld van hun luisteromgevingen.

   

Start Here

De Start Here-app is ontworpen om de betrokkenheid van de cliënt te vergroten tijdens zijn of haar eerste bezoek aan de winkel. Deze app begeleidt cliënten en hun begeleiders door diverse onderwerpen, zodat ze beter voorbereid aan de gesprekken over hun hoortraject kunnen beginnen.

UNT2577_Start_Here_App_Multiple_Ipads_Mockup_Final_small

   

uHear kiosk-app

Leid meer cliënten naar uw winkel met uHear kiosk, de interactieve screeningsapp. Download de app en installeer deze op een kiosk in een ruimte waar veel mensen komen, zoals een ziekenhuis of apotheek. Laat daar potentiële cliënten hun gehoor testen en een aanvraag voor opvolging invullen, zodat u ze kunt bellen of een e-mail kunt sturen. Alle resultaten worden automatisch naar u doorgestuurd.

kiosk