Netherlands
Consumentensite bezoeken
A Sonova brand

Als u een compleet beeld hebt, kunt u echt persoonlijk advies geven

 

patient-insight-graphic_NAVY_PLUS

 

Hoe helpen cliëntstatistieken u elke cliënt die bij u binnenstapt van uiterst persoonlijk advies te voorzien? Door de gegevens over de ervaring van uw cliënten met hun hoortoestellen, en de statistieken die u laten begrijpen hoe ze die ervaring beoordelen, tot één compleet beeld te combineren.

FLEX verhoogt de betrokkenheid van
cliënten als nooit tevoren

FLEX verbetert de ervaring van cliënten in uw winkel. Wanneer u deze oplossing combineert met Log It All hebt u de beschikking over gegevens uit de dagelijkse praktijk. Dit biedt nieuwe mogelijkheden om het vertrouwen te vergroten, cliënten te motiveren, de tevredenheid te verhogen en, uiteindelijk, uw naamsbekendheid te vergroten.

We staan klaar voor u
wanneer u ons nodig hebt

Altijd

+31 88 600 88 10

BYP1-nl

Bent u een professional, werkt u met onze aanpassoftware (TrueFit) en hebt u behoefte aan aanpasondersteuning? Bel ons dan gerust. Vaak komen we er telefonisch wel uit. Soms is het prettig als wij met u mee kunnen kijken op uw scherm. Hiervoor gebruiken wij Teamviewer. U dient ons hiervoor uiteraard wel toestemming en toegang te verlenen. Dit doet u door op onderstaande link of het Teamviewer icoon hiernaast te klikken en Teamviewer Support te installeren.

 

Download Teamviewer 10 Support

teamviewer-logo-png-5

Wat kunnen we voor uw praktijk doen?

Zeg het maar - we staan
klaar om u te helpen

 

We hebben gerichte programma's, exclusieve services en praktische hulpmiddelen om uw praktijk en uw klanten te ondersteunen. We hebben een toegewijd en probleemoplossend team waar u voor zo goed als alles op
kunt rekenen.

Hebt u een idee?

Samenwerking is onze manier van werken.

Als u een goed idee hebt voor nieuwe manieren waarop we u kunnen ondersteunen, kunt u ons hier een seintje geven.

We staan klaar wanneer u ons nodig hebt

7am to 7pm

We zijn bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur om uw oproep te beantwoorden.

 

 
+31 88 600 88 10